Nieuws

3 feb 2005

Live muziek tijdens cd-presentatie in Paradox

Tijdens de cd-presentatie van Van Zolder - Ruimt op zullen verschillende nummers van de cd live worden gespeeld. Voor de gelegenheid wordt een band geformeerd. Voorlopig bestaat deze uit: Jeroen Krouwels (toetsen), Ralph Schraven (gitaar), Barend van der Bijl (bas), Saskia Aarts (zang), Reinie van Asselt (zang) en Arjan Pronk (zang).

2 feb 2005

Cd-presentatie in Paradox op 10 april

Op zondagmiddag 10 april 2005 zal er een cd-presentatie voor Van Zolder - Ruimt op plaats vinden in Paradox, Podium voor actuele muziek, Telegraafstraat 62 te Tilburg. Zaal is open vanaf 15.00 uur. Aan het programma wordt nog gewerkt.

1 feb 2005

Cd Van Zolder - Ruimt op is klaar

Het heeft even geduurd, maar de tweede Van Zolder-cd is klaar. Ruimt op is een studio-cd geworden. Saskia Aarts en Reinie van Asselt zingen het merendeel van de nummers. Vormgeving van de cd lag dit keer in handen van Jinke Klink. Lees meer over het project Van Zolder - Ruimt op ...

20 jan 2005

Ralph neemt deel aan Nationaal Songfestival


Samen met z'n broer Mark speelde Ralph tijdens de eerste voorronde van het Nationaal Songfestival 2005 in de band Wilson. Helaas heeft het nummer Something niet de finale gehaald. Jammer: dat had het Nationaal Songfestival een stuk minder zoetsappig gemaakt.

4 jan 2005

Van Zolder op www.ongekendtalent.nl

Van Zolder heeft vanaf nu een portfolio op de site van Ongekend talent (www.ongekendtalent.nl). Kies op de site voor Bands, klik op de letter V en selecteer Van Zolder uit de lijst. In het portfolio zijn 3 liedjes te beluisteren van de nieuwe cd, te weten: Man overboord, Zonder jou en Ik voel me goed. Als je een nummer leuk vind kun je je stem uitbrengen. Op basis van de uitgebrachte stemmen wordt elke dag een top-40 van populairste liedjes opgesteld. Stem op Van Zolder. Je kunt elke dag opnieuw je stem uitbrengen.

1 jan 2005

Kindervoorstelling Hanna en de Heksenkring

Arjan speelt mee in de kindervoorstelling Hanna en de Heksenkring, die Theatergezelschap Triple op 1 januari verzorgt op Party-boot de Albatros in de Piushaven.

12-14 nov 2004

Triple speelt Alle 13 goed

In november speelt Triple haar 4e avondvullende voorstelling Alle 13 goed. Inbreng van Van Zolder in deze voorstelling is groot. Arjan en Jeroen schreven mee aan de liedjes. Een aantal Van Zolder-liedjes zijn voor deze voorstelling in een nieuw jasje gestoken. Ralph verzorgt tijdens de voorstelling het licht en het geluid. En Jeroen maakt zijn debuut op de planken. Komt dat zien!!

10 nov 2004

Cd Alle 13 goed - De hits van Triple is uit

Als aanvulling op het liedjesprogramma Alle 13 goed heeft Triple alle liedjes uitgebracht op cd. Naast de liedjes van de voorstelling Alle 13 goed zijn ook liedjes uit de vorige voorstelling (Typisch Fins) op de cd terecht gekomen. De teksten van een groot aantal liedjes zijn geschreven door Arjan. Jeroen schreef het merendeel van de muziek. Ralph is verantwoordelijk voor de rest van de composities. Daarnaast heeft hij arrangementen en productie voor zijn rekening genomen.
Voor informatie over stichting Triple en/of verkoop van de cd: roedelof.verschuren@wannadoo.nl of bel (013) 544 7007.

26 jun 2004

Try-out voorstelling Alle 13 goed

De 4e avondvullende voorstelling van theatergezelschap Triple is een liedjesprogramma. Maar dan wel op z'n Triple's, dus doorspekt met cabaret. Jeroen heeft voor deze voorstelling een aantal gloednieuwe nummers gecomponeerd. Daarnaast zijn een aantal Van Zolder-nummers opgenomen in de voorstelling. Twee daarvan (Robin en In mijn ogen) waren eerder te horen op de cd Breekt uit!. Een was nooit eerder uitgebracht (Vergeten gaat vanzelf). Arjan speelt n van de rollen. Jeroen zal tijdens de voorstelling een aantal nummers live begeleiden op piano.

14-16 mrt 2003
17 mei 2003

Triple speelt Typisch Fins

In maart zal Triple in het Centrum voor Amateurkunst (CVA) in Tilburg een aantal avonden de voorstelling Typisch Fins spelen. Arjan speelt n van de rollen. Sinds de try-out is veel veranderd aan de voorstelling. Zo heeft Jeroen nog een 4e liedje gecomponeerd. Dat belooft veel goeds. De reprise van de voorstelling zal op 17 mei zijn in Zaal 16 in Tilburg.

1 jan 2003

Kindervoorstelling de Trieste Tovenaar

Arjan speelt mee in de kindervoorstelling De Trieste Tovenaar, die Theatergezelschap Triple op 1 januari verzorgt op Party-boot de Albatros in de Piushaven. Jeroen heeft voor deze voorstelling een aantal liedjes gecomponeerd.

13 okt 2002

Try-out voorstelling Typisch Fins

Theatergezelschap Triple geeft zondag 13 oktober in Zaal 16 (Tilburg) een try-out van haar 3e avondvullende voorstelling: Typisch Fins. De voorstelling is mede geschreven door Arjan, die tevens n van de rollen voor zijn rekening neemt. In de voorstelling zitten 3 liedjes die zijn gecomponeerd door Jeroen. Ralph heeft voor deze nummers arrangementen en productie voor zijn rekening genomen.

14 sep 2000

Robin gebruikt in jingle voor lokale radio

Robin van der Horst bleek onder de indruk van de debut-cd van Van Zolder. Hij gebruikte het nummer Robin in een jingle voor de lokale radio in Flevoland.

6 jun 2000

Cd Van Zolder - Breekt uit! klaar

De eerste cd van Van Zolder is van de drukpers gerold. Mixage is verzorgd door Peter-Paul van Hest. Ralph Schraven nam mastering voor zijn rekening. Vormgeving is verzorgd door Anne van Arkel. Cd's zijn vanaf heden te koop bij Jeroen en Arjan. Lees meer over het project Van Zolder - Breekt uit! ...

16 jan 2000

Cd-opname Breekt uit! in Studio Chateau

De Van Zolder - Breekt uit! tour eindigt met een optreden voor vrienden en bekenden in Studio Chateau (Tilburg). Het optreden wordt opgenomen t.b.v. een live-cd die later in het jaar zal worden uitgebracht.

1999 - 20005 nov 1999
15 dec 1999
27 dec 1999
9 jan 2000

Van Zolder - Breekt uit! on tour

In de voorbereiding op de live-opname van de cd Breekt uit! wordt een kleine tour gegeven met optreden in:
Caf den Brouwer in Moergestel
La Cabane in Tilburg
Jan van Besouwhuis in Goirle
Caf Cher in Tilburg
Voor de promotie van de tour zijn posters ontworpen door Anne van Arkel.

jun 1999

Band Van Zolder - Breekt uit

Voor het eerste grote project van Van Zolder is een 10-koppige band samengesteld bestaande uit: Jeroen Krouwels (toetsen), Arjan Pronk (zang), Saskia Aarts (zang), Emmy Verheij (achtergrondzang), Maurits Appels (drums), Eric van Poppel (bas), Ralph Schraven (sologitaar), Andreas Markerink (gitaar), Bob van Etten (trompet) en Edwin Verkooijen (tenor saxafoon).

17 dec 1998

Eerste optreden Van Zolder

Tijdens een bedrijfsfeest brengen Jeroen en Arjan (onder de pseudoniemen At en Ari) de eerste 4 door gezamenlijk geschreven liedjes ten gehore, waar onder Neem mij maar mee. Dit optreden smaakt naar meer.